Business Company

More Languages

English - UK

Zyra Qendrore

Image
Tirane:
Shikoni Harten

Lajme & Njoftime

  • 19 Janar 2012

    Anija MT Grand Island.

    Ne date 19.01.2012 nga anija MT Grand Island u shkarkuan direkt ne depoziatat e shoqerise PORTO ROMANO OIL (PRO) SHA, sasia e naftes 10ppm dhe benzines pa plumb e importuar nga Rafineria "Motor Oil", Greqi.

  • 21 Dhjetor 2009

    Shtimi i kapaciteteve depozituese

    Fillimin e bisedimeve me kompani te ndryshme vendase dhe te huaja per shtimin e kapaciteteve depozituese. Kompania kerkon te rrite kapacitet nga 14000m3 ne 57000m3 brenda nje afati te shkurter kohor.

Faqja:

© PRO.al Porto Romano Oil - Faqja Zyrtare